3-delige bijzettafel Joker - lichte sonoma

3-delige bijzettafel Joker - licht sonoma decor, vervaardigd uit spaanplaat.

€ 99,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Productinformatie

Praktisch toch, 3 tafeltjes waarop je tal van zaken kwijt kan. Denk maar aan de post, drankjes, boeken, een plant,... Deze bijzettafeltjes zijn vervaardigd uit spaanplaat en hebben een licht sonoma decor. Dit model is ook verkrijgbaar in het wit en in een donker sonoma decor.

Meer informatie
Vorm Rechthoek
Aantal personen n.v.t.
Merk Rousseau
SKU-Emob RO1155-3
Stijl Modern
Kleur Bruin
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 9
Reviews
Merkeninformatie

Over Rousseau

Met Rousseau zet je vol in op Belgisch én betaalbaar. Sinds 1973 verdeelt het bedrijf, dat staat voor service en kwaliteit, allerhande meubilair in de Benelux en Frankrijk. Van barstoel tot opbergkast, van kunstleer tot spaanplaat, in de kleur wit, zwart of blauw. Je vindt bij Rousseau sowieso het meubel dat je zoekt om je bureauruimte, woon- of slaapkamer een upgrade te geven. Bij Emob bieden wij de mooiste meubelen van Rousseau aan een aantrekkelijke prijs. Aarzel niet langer en bekijk wat wij in de aanbieding hebben voor jou!
Productvragen
Is dit product beschermd (extra laag) tegen kringen van glazen?

Dit tafeltje heeft geen extra beschermlaag. Het is gemaakt uit spaanplaat met een papieren decor. Kringen van glazen zullen dus zeer moeilijk uitgaan.

Wat zijn de afmetingen van de drie tafeltjes?

Dit zijn de afmetingen van de tafeltjes: Groot : H 50 – B 46 – D 30 cm Midden : H 43 - B 40 – D 30 cm Klein : H 36 – B 35 – D 30 cm

Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top