Achterbouw voor eenpersoonsbed en twijfelaar Haron

€ 99,00

Niet leverbaar - Uit collectie

Achterbouw voor eenpersoonsbed en twijfelaar van de Haron-collectie, gemaakt van spaanplaat met papieren imitatieprint van grijze eik.

Lengte 29 cm
Breedte / Diepte 166 cm
Hoogte 78 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Met kinderkamer Haron haal je een tijdloze kinderkamer in huis die je zowel in de meisjes- als jongenskamer kan installeren. Alle meubelen zijn gemaakt van spaanplaat met een papieren imitatieprint van grijze eik.

Deze achterbouw is geschikt voor het eenpersoonsbed en de twijfelaar van de Haron-collectie. Het meubel bestaat uit 2 open vakken bovenaan, een open kastje met legplank en achterwand links dat je ook kan uitschuiven en een open kastje rechts zonder achterwand en met legplank. Dankzij deze achterbouw creëer je meteen extra opbergruimte in de kinderkamer zonder aan plaats in te boeten.

Meer informatie
Hout/look Eik
Type deur Zonder deuren
Merk Gami
SKU-Emob GTG36010
Kleur Bruin
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 23.4
Reviews
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top