Amos loungeset - grijs

Loungeset Amos, gemaakt uit een aluminium frame in halfronde wicker, met verstelbare rugleuning en wegneembare tafeltjes. Hoofdmeubel met kussens, voetenbank inbegrepen. 
€ 1.155,00

1 tot 2 weken

Productinformatie

Deze loungeset is aan de romantische zielen besteed! Het meubel bestaat  uit een basisstuk met verstelbare rugleuning en verwijderbare tafeltjes aan beide zijden, met een ruime voetenbank. Het frame is in aluminium, met een halfronde wickerdraad daar overheen. De tafeltjes zijn in HPL, een soort geprest laminaat. Twijfel niet langer en maak het gezellig met deze Amos-loungeset! 

Meer informatie
Merk Sens-Line
SKU-Emob SS70600
Materiaal Wicker, Aluminium
Kleur Grijs
Totaal Gewicht kg 45
Reviews
Merkeninformatie

Over Sens-Line

Sens-Line is een Nederlands merk met meer dan 20 jaar ervaring in tuinmeubelen. Dankzij de uitstekende prijs-kwaliteit en verfrissende collecties is het bedrijf op korte tijd erg uitgebreid en richtte het in 2008 een filiaal op in Duitsland. Sens-Line biedt een ruim gamma aan tuinmeubelen en accessoires zoals tuinhaarden uit o.a. wicker, textileen en hout. Welke stijl je ook verkiest voor je terras, bij Sens-Line vind je ongetwijfeld waarnaar je op zoek bent!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top