Babybed Jules - wit

Babybed Jules, 70 x 140 cm, gemaakt uit MDF en beukenhout. Verstelbaar op 3 verschillende hoogtes.

€ 365,00

1 tot 2 weken

Combinaties
+
Koudschuimmatras Junior Soft 60x120cm
5%
Aanbiedingsprijs € 65,00 Normale prijs € 79,00
=
Korting € 21,50
€ 408,50

Productinformatie

Prachtig babybed van 70 x 140 cm met Scandinavische look. Het bed van hoogwaardige kwaliteit is gemaakt uit MDF en beukenhout en staat op een hoger wit frame.

Het bedje groeit mee met je kleine spruit. De bodem is verstelbaar op 3 verschillende hoogtes (20 cm, 38 cm en 53 cm), zodat je de hoogte kan aanpassen afhankelijk van de ontwikkelingen en de leeftijd van je kind.

Ook aan veiligheid werd veel aandacht besteed. In het begin kan je baby in het bedje slapen met 4 gesloten zijden. Wordt je kindje ouder, dan kan je één zijde vervangen door de meegeleverde halfopen zijde, die meteen ook dient als bedhekje om te verhinderen dat je peuter uit bed valt. Is je peuter het gewoon om in het open bedje te slapen, dan kan je de halfopen zijde weghalen. Later kan je dan alle zijden verwijderen. Zo maak je de overstap naar een juniorbed een stuk gemakkelijker voor je kindje!

Is je peuter te groot geworden om in een bed van 70 x 140 cm te slapen? Dan kan je het bedje met enkele comfortabele kussens omtoveren tot knusse sofa waaraan je kindje nog jarenlang plezier zal beleven.

Het bedje is geschikt voor een maximumgewicht van 30 kg, voldoet aan de EN 716-norm en heeft volgende afmetingen: 148 x 88 x 78 cm. Je kan dit peuterbed reinigen met een vochtige doek.

Meer informatie
Opties Hoogte verstelbaar
Afmetingen 70 x 140cm
Matrasbodem inbegrepen Ja
Belastbaar gewicht 30kg
Geschikt voor matras 70 x 140cm
SKU-Emob CWBE17WW
Merk Childhome
Kleur Wit
Materiaal MDF
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 35.5
Reviews
Merkeninformatie

Over Childhome

Childhome staat synoniem voor baby- en kinderartikelen van de hoogste kwaliteit. De collectie van Childhome omvat zowel klassieke als trendy meubelen en accessoires. Tijdens de productie wordt veel aandacht besteed aan milieuvriendelijke materialen. Zo wordt enkel hout van herbebossing gebruikt en worden alle schadelijke stoffen en chemicaliën geweerd uit het productieproces. Bovendien voldoen alle producten aan de strenge Europese kwaliteitsnormen. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw kleine schat!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top