Babybedden

Het spreekt voor zich dat een babybed een essentieel meubel in de babykamer is. Kinderen hebben namelijk nood aan heel veel slaap. En hoe kan je zoontje of dochtertje beter tot rust komen dan in een comfortabel babybed? Hier vind je een uitgebreide keuze: van sobere en minimalistische modellen tot kleurrijke design babybedjes. Welke past het best in jullie kinderkamer? Ontdek het hier.
Sorteer op
Asc

18 producten

 1. 124 cm 94 cm 66 cm
 2. 145 cm 95 cm 78 cm
 3. 128 cm 95 cm 70 cm
 4. 126 cm 95 cm 72 cm
 5. 148 cm 85 cm 80 cm
 6. 120 cm 100 cm 60 cm
 7. 120 cm 100 cm 60 cm
 8. 120 cm 100 cm 60 cm
 9. 85 cm 93 cm 154 cm
 10. 85 cm 93 cm 154 cm
 11. 128 cm 95 cm 70 cm
 12. 149 cm 98 cm 76 cm
 13. 125 cm 95 cm 68 cm
 14. 125 cm 95 cm 68 cm
 15. 127 cm 90 cm 68 cm
 16. 128 cm 94 cm 68 cm
 17. 148 cm 88 cm 78 cm
 18. 124 cm 94 cm 66 cm
Sorteer op
Asc

18 producten

Babybedden: een klein paradijsje voor jouw lieveling

Ben je op zoek naar een comfortabel babybedje voor jouw kleine schat? Emob heeft een selectie gemaakt van duurzame, kwaliteitsvolle bedden waarin jouw baby in alle comfort en veiligheid vele uurtjes van zijn eerste levensjaren kan doorbrengen. Daarbij zijn bruikbaarheid en stabiliteit de belangrijkste parameters waarmee we rekening hebben gehouden. Er worden voor de babybedden dus enkel stevige en duurzame materialen gebruikt, zoals massief hout en MDF.

Maar de babybedjes uit onze collectie zijn natuurlijk niet enkel praktisch en duurzaam, ze zijn ook gewoon mooi om naar te kijken. Ze vormen tenslotte het centrale element in de babykamer en vallen meteen op. In onze collectie vind je allerlei soorten babybedden, van minimalistische modellen in sobere kleuren tot echte eyecatchers met schuine metalen pootjes of Scandinavische look. Ook liefhebbers van fellere kleuren kunnen hier terecht voor een geschikt bedje.

De gebruikte lak is bovendien altijd op waterbasis gemaakt, zodat die geen enkel gezondheidsrisico inhoudt voor jouw baby. Daarnaast voldoen al onze babyspullen aan de strengste veiligheidsnormen, want jouw kindje verdient natuurlijk enkel de beste zorgen! Je kunt bij ons trouwens afzonderlijk een set wieltjes kopen die je dan onder het babybed kan bevestigen. Op die manier kun je het bedje heel gemakkelijk verplaatsen, wanneer je maar wil. Handig toch?

Wat zijn de pluspunten van onze babybedden?

Een belangrijk voordeel van onze babybedden is dat de bodem altijd in de hoogte verstelbaar is. De verschillende standen garanderen een lange gebruiksduur van het bedje. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende afmetingen: 60 x 120cm of 70 x 140cm. De babybedden in de grotere maat evolueren mee naarmate jouw kind groeit. Zodra je zoontje of dochtertje groot genoeg is om alleen te slapen, kan je namelijk de spijlen wegnemen en het babybed vervolgens ombouwen tot een peuterbed.Op die manier kan je kind er zonder problemen nog enkele jaren mee voort, wat ook weer goed is voor jouw portemonnee!

Stel je complete babykamer samen

De meeste meubelen voor baby’s die je op onze website vindt, maken deel uit van een complete babykamer. Die collecties bestaan uit meerdere bijpassende meubelen waarmee je meteen een harmonieuze sfeer creëert. In slechts enkele muisklikken kies je welke meubels jij in de babykamer wilt. Je bespaart er niet alleen tijd mee, je krijgt ook nog eens een mooie korting! 

Wij helpen je graag bij de volledige inrichting van jouw babykamer. Zo vind je bij ons geschikte babymatrassen, baby kledingkasten, wiegen, babyboxen, verzorgingstafels, commodes en kleurrijke decoratie om de babykamer volledig in te richten. Maar ook voor kwalitatief beddengoed, zoals kleurrijke baby dekbedovertrekken, lakens en matrasbeschermers ben je bij Emob aan het juiste adres.

Bestel een kwaliteitsvol babybed online bij Emob

Heb je je favoriete babybedje gevonden op onze website? Aarzel dan niet om het online te bestellen bij Emob. Een bestelling plaats je in geen tijd en het is bovendien heel eenvoudig. Nog een groot voordeel als je bij Emob bestelt? Je mag je pakketje enkele dagen na de bestelling al bij jou thuis verwachten. Zo hoef je niet lang in spanning te wachten op je nieuwe meubels! Heb je nog vragen over het product of tijdens het monteren? Aarzel dan niet om ze te stellen aan onze klantendienst. Je kan ons bereiken via chat, mail of telefoon.

To Top