Babyfoons

Asc

3 producten

 1. Digitale babyfoon Motorola MBP-8
  Digitale babyfoon Motorola MBP-8

  1 - 2 dagen

  Aanbiedingsprijs € 43,20 Normale prijs € 55,00
 2. Digitale babyfoon Alecto DBX-97
  Digitale babyfoon Alecto DBX-97

  1 - 2 dagen

  Aanbiedingsprijs € 63,20 Normale prijs € 79,00
 3. Babyfoon Alecto DBX-62 met projector
  Babyfoon Alecto DBX-62 met projector

  1 - 2 dagen

  Aanbiedingsprijs € 116,00 Normale prijs € 145,00
Asc

3 producten

Altijd op de hoogte

Met een baby monitor weet je of jouw kindje rustig aan het slapen is en wanneer je best eens een kijkje gaat nemen. De baby-unit stuurt meteen een signaal naar de ouder-unit als er geluid of beweging wordt gedetecteerd in de babykamer. Sommige modellen zijn zelfs uitgerust met een camera, zodat je alles perfect kan zien en volgen of met een terugspreekfunctie waarmee je jouw kapoen alvast kan geruststellen.

Analoge vs. digitale babyfoons

Daarnaast kan je ook kiezen tussen een analoge en digitale baby monitor. Maar wat is het verschil precies? In het eerste geval worden de geluidssignalen via radiogolven verstuurd. De frequentie is zodanig laag, zodat dit niet schadelijk is voor jouw kindje. Je moet echter zelf wel nog het kanaal kiezen voor de baby- en ouderunit. Soms kan er wat storing optreden en moet je een ander kanaal kiezen. De analoge versie die wij verkopen werkt aan de hand van PMR-technologie (vergelijkbaar met het systeem voor walkie talkies). De voordelen? Je hebt heel wat bewegingsruimte dankzij het grote bereik. Daarnaast kan je dit model ook uitbreiden met heel wat extra baby-units. Dit kan zeer handig zijn voor grotere gezinnen.

Bij een digitale babyfoon wordt er een digitale code verstuurd. Bovendien kiest dit type zelf het kanaal en indien nodig schakelt het automatisch over naar een ander kanaal om storing te vermijden. Dit is mogelijk dankzij de DECT-technologie (“Digital Enhanced Cordless Telecommunications”). Er zijn verschillende soorten babyfoons van dit type, waaronder modellen met

 • ECO-modus (beperken de straling)
 • FHSS-technologie (“Frequency Hopping Spread Spectrum” – vooral gebruikt bij beeldbabyfoons)
 • Dual mode (smartphone kan ook dienen als ouderunit)

Daarnaast verkopen we ook smart babycamera’s. Je installeert de app en kan dan jouw baby volgen met jouw smartphone. Waar je ook bent, zolang er een internetverbinding voorhanden is. Daarnaast kan je ook gebruik maken van extra gadgets, zoals opname van beeld. Een andere mogelijkheid is een babyprojector, waarmee je ook slaapliedjes en rustgevende lichtprojecties kan laten afspelen. Kortom, het aanbod is heel uitgebreid. Je vindt bij ons ongetwijfeld de meest geschikte babyfoon aan een  zachte prijs!

To Top