Badspeelgoed

Vindt je baby in bad zitten niet altijd even leuk? Maak hier nu een dagelijkse activiteit van om naar uit te kijken dankzij deze leuke en kleurrijke badspeeltjes. Wedden dat je baby zijn ongenoegen snel vergeet?

Asc

3 producten

 1. Drijf- en stapelmaatjes
  Drijf- en stapelmaatjes

  1 - 2 dagen

  Aanbiedingsprijs € 15,20 Normale prijs € 19,00
 2. Badschep
  Badschep

  1 - 2 dagen

  Aanbiedingsprijs € 23,20 Normale prijs € 29,00
 3. Stapelbare magische lelieblokjes
  Stapelbare magische lelieblokjes

  1 - 2 dagen

  Aanbiedingsprijs € 12,00 Normale prijs € 15,00
Asc

3 producten

Badspeelgoed maakt badtijd zoveel leuker!

Sommige kindjes zijn er dol op om te ploeteren in hun badje. Anderen hebben er daarentegen een hekel aan. Heb jij een kindje dat absoluut niet van een bad houdt? Probeer het dan eens te overtuigen met leuk badspeelgoed. Je baby zal er ongetwijfeld dol op zijn!

Dankzij kleurrijk badspeelgoed wordt een bad nemen meteen veel aangenamer. Er zijn heel wat verschillende badspeeltjes om uit te kiezen. De schattige zeefiguurtjes, zoals een zeester, een zeehond, een zeepaardje of een vis, zullen zeker in de smaak vallen. Voor wat meer actie kan je kiezen voor badkrijtjes, een bellenblazer of een setje om te vissen. Maar badspeelgoed is niet alleen ontzettend leuk om mee te spelen, het is ook leerrijk. In ons assortiment vind je namelijk sets van letters en cijfers, zo leert je kleintje al spelend nog wat bij! Dankzij het leuke badspeelgoed zal je oogappeltje zich nooit meer vervelen in bad.

Wat nodig naast badspeelgoed en babybadje?

Nadat je baby zich geamuseerd heeft met zijn badspeelgoed, kan je hem lekker induffelen in een zachte en warme badjas. Deze voelen niet alleen heel zacht aan voor je kind, maar ze absorberen ook het meeste vocht waardoor jij minder werk zal hebben om je kindje af te drogen. Baby badjasjes bestaan in verschillende kleurtjes.

Om het jezelf gemakkelijk te maken, raden we je aan om je baby zeker de eerste weken in een babybadje te wassen. Dat is praktischer omdat jij niet voorovergebogen hoeft te staan en voelt ook voor jouw kindje aangenamer. Door de beperkte afmetingen krijgt je baby namelijk een geborgen gevoel. Om het jezelf helemaal gemakkelijk te maken, kan je kiezen voor een verzorgingstafel met geïntegreerd babybadje. Zo kan je je kindje meteen verzorgen en aankleden zonder dat jij je hoeft te verplaatsen.

To Top