Wandelwagens

Het is mooi weer en je hebt zin om een luchtje te scheppen samen met je baby? Groot gelijk! Dankzij de wendbare en veilige kinderwagens uit deze categorie maak je van je wandeling een zalige ervaring, zowel voor baby als ouders.

Asc

1 product

  1. Urbanista buggy - grijs
    Urbanista buggy - grijs

    2 - 3 weken

    € 649,00
Asc

1 product

Wandelwagens voor leuke uitstapjes met het hele gezin

Hou jij er ook van om tijd buiten door te brengen? En dat nog het liefst omringd door jouw hele gezin? Dankzij een praktische wandelwagen kan zelfs de allerkleinste spruit mee wandelen! Een wandelwagen bestaat uit een draagmand waarin je baby’s liggend kunt vervoeren. Op die manier kunnen ze jou overal vergezellen en kunnen ze zelfs in alle comfort lekker indommelen! Dankzij een zonne-en regenscherm zijn ze beschermd tegen eender welke weersomstandigheden. Bovendien zorgen de veiligheidsriemen ervoor dat je baby zich in een 100% veilige omgeving bevindt. Zo kan je telkens met een gerust hart wandelen! Je kunt de draagmand trouwens ook van de wielen nemen en hem gewoon aan je arm dragen.

Nog een belangrijk voordeel van wandelwagens is dat je ze snel en makkelijk opvouwt. Zo nemen ze weinig plaats in en kan je ze perfect meenemen in de auto. Daarnaast zijn ze heel soepel om voort te duwen dankzij hun zwenkende wielen. Onderaan beschikken de wandelwagens over een handige boodschappenmand. Zelfs naar de winkel gaan wordt voortaan een leuk uitje!

Is er een verschil tussen wandelwagens en buggy's?

Wandelwagens zijn speciaal gemaakt voor baby’s. Is je kindje al wat ouder en groter geworden? Dan is het tijd voor een buggy waarin je kindje rechtop kan zitten. Wil je liever geen twee aparte kinderwagens aanschaffen? Geen enkel probleem! Moderne wandelwagens zijn vaak een combinatie van een wandelwagen en een buggy. Deze combo bestaat dan uit een draagmand op wielen die je later gewoon kan omkantelen en omtoveren tot een comfortabel zitje. Deze buggy’s groeien als het ware mee met je oogappel. Handig!

Psstt.. Voor een extra knusse en zachte wandelwagen of buggy raden we je een inlegkussen aan. De kussens zijn in verschillende kleurtjes te verkrijgen. Voor een intiemer contact met je baby’tje tijdens je wandelingen kan je kiezen voor een draagzak.

To Top