Wiegjes

Een babywieg is een bed voor pasgeborenen tot 6 maanden. De kleine afmetingen van de wieg geven je kleine spruit een geborgen voel, waardoor je kindje gerust in slaap kan vallen. Ontdek ons assortiment en kies je favoriete model.

Sorteer op
Asc

12 producten

Sorteer op
Asc

12 producten

Stevige houten wiegen

Hoera, je bent zwanger! Waarschijnlijk denk je al aan de inrichting van de babykamer en wil je kwalitatieve kindermeubels aankopen om jouw kleine schat de perfecte start te bieden. Naast een duurzame babykamer raadt Emob jou alvast aan om een babywiegje te kopen dat je in jouw slaapkamer kan plaatsen. Op die manier is jouw kindje in het prille begin 's nachts altijd dicht in jouw buurt en kan hij veilig en comfortabel slapen. Emob biedt jou een selectie van stevige, houten modellen aan waarin jouw baby gegarandeerd als een engel zijn dagelijkse uurtjes slaap zal doorbrengen.

Toppers in het gamma zijn de eenvoudige, houten wiegen met verticale spijlen die gemakkelijk in iedere kamer geplaatst kunnen worden. De afmetingen van deze wiegjes voldoen perfect aan de vereisten die jouw baby de eerste weken heeft. Ze zijn geschikt voor een matras van 90 x 40 cm en kunnen maximaal een gewicht van 30 kg dragen. Alle modellen zijn vervaardigd in beuk, waardoor ze heel degelijk zijn. Daarnaast voldoen de gebruikte materialen aan de strengste Europese normen. De ruimte tussen de spijlen is klein, zodat het hoofdje van jouw baby onmogelijk geklemd kan raken. Ten slotte is de gebruikte lak op waterbasis waardoor jouw kleine wonder geen enkel risico loopt.

Traditionele wieg of bijzetwieg?

Als jonge mama of papa wil je jouw kleintje geen enkel moment uit het oog verliezen en altijd dicht bij je hebben. Je kan een gewone wieg in je slaapkamer plaatsen, maar je kan net zo goed kiezen voor een bijzetwieg. Dan ben je nog dichter bij jouw baby ’s nachts. Deze wiegjes kan je namelijk tegen je eigen bed plaatsen. Met de bijgeleverde bevestigingsriem maak je het bedje veilig vast aan jouw lattenbodem. De matrasbodem van onze bijzetwiegjes is verstelbaar op 9 verschillende hoogtes, zodat je de hoogte van het wiegje perfect kan aanpassen aan de hoogte van jouw bed.

Een bijzetwiegje is een veilige manier om samen met je kindje te slapen. Zoals je weet, wordt het afgeraden om je baby bij jou in bed te nemen. Een bijzetwieg vormt dan de ideale oplossing. Wanneer het wiegje aan jouw bed is vastgemaakt, kan je de zijkant van het wiegje laten zakken. Uiteraard kan je een bijzetwieg ook als gewoon wiegje gebruiken. De bijzetwiegjes worden steeds geleverd met 4 wieltjes zodat je ze gemakkelijk van of tegen jouw bed kan schuiven. Opgelet: de afmetingen van een bijzetwieg verschillen licht van die van een standaard wiegje (50 x 90 cm i.p.v. 40 x 90 cm).

Bestel vandaag nog jouw babywieg

Al onze wiegjes en bijzetwiegen zijn standaard op voorraad. Bestel nu jouw favoriete babywiegje en ontvang deze binnen enkele dagen bij jou thuis. Bestellen is veilig, gemakkelijk en bovendien zonder hoge verzendkosten. Waar wacht je nog op?

To Top