Bartafel Fumay 67x67 - eik/beton

€ 125,00

Niet leverbaar - Uit collectie

Bartafel Fumay met eikdecor en afwerking in betonlook, geschikt voor 2 personen.

Productinformatie

Met de meubelen van de Fumay-serie creëer je een moderne woonkamer die luxe uitstraalt. De meubelen zijn gemaakt van spaanplaat en hebben een warm eikdecor, wat mooi contrasteert met de details in betonlook.

Deze hoge tafel kan je gebruiken als bartafel om de avond gezellig in te zetten of om ’s morgens je ontbijt te nuttigen. Kies enkele leuke, bijpassende barstoelen of –krukken uit en geniet van jouw nieuwe eetplekje! Combineer deze eettafel met andere meubelen van dezelfde serie en richt zo jouw woon- en eetkamer volledig naar wens in!

Meer informatie
Vorm Vierkant
Aantal personen 2 personen
SKU-Emob PA0332TAHT
Merk Parisot
Stijl Modern
Kleur Bruin, Beton
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 27
Reviews
Merkeninformatie

Over Parisot

Parisot is een toonaangevende fabrikant van zelfbouwmeubelen sinds 1936. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring van de firma, kun je telkens rekenen op de beste kwaliteit voor jouw meubelen. De meubelen van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat en zijn 100% Frans. Parisot staat voor functionele meubelen die beantwoorden aan de noden van de hedendaagse consument. Met de meubelen van Parisot creëer je zonder twijfel een gezellige sfeer in huis!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top