Bartafel Lilly 135x70 - donker mangohout

€ 345,00

2 tot 3 weken

Bartafel Lilly 135x70 cm met donker tafelblad uit massief mangohout en trapeziumvormige poten.

Productinformatie

Deze leuke bartafel uit de Lilly-collectie past zowel in een vintage als industrieel interieur.  De afmetingen van de tafel zijn 135 op 70 cm. Het tafelblad werd vervaardigd uit massief mangohout en is 5 cm dik. De stalen poten van de tafel hebben een originele trapeziumvorm en een dikte van 7,5 cm. Ontdek nog meer meubelen in mangohout in deze uitgebreide collectie.


Leuk weetje: dit product wordt ambachtelijk geproduceerd. De kleur en het uitzicht kunnen licht afwijken van de foto’s. Je kan er dus zeker van zijn dat je een uniek stuk in huis haalt dat je in geen enkel ander interieur terugziet.

Meer informatie
Vorm Rechthoek
Aantal personen 4 personen
Hout/look Mango
SKU-Emob ZZ-2205-16AL
Merk Emob
Stijl Industrieel, Vintage
Kleur Grijs
Materiaal Massief hout, Metaal
Totaal Gewicht kg 37
Reviews
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top