Bartafel Malta

€ 225,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Bartafel Malta voor 2 tot 3 personen, afgewerkt in eikdecor. Uitgerust met lade en 2 legplanken aan de zijkant. Tafelblad in betonlook.

Productinformatie

Een warme, uiterst gezellige woonkamer creëer je met de meubelen van de Malta-collectie. Deze meubelen zijn gemaakt van spaanplaat en zijn afgewerkt in eikdecor (sorrento eik).

Deze bartafel heeft een bovenblad in donkergrijze betonlook, wat de tafel een moderne look geeft en een mooi evenwicht vormt met het eikdecor. De tafel is geschikt voor 2 tot 3 personen en is aan de zijkant uitgerust met opbergruimte bestaande uit een lade die in 2 is onderverdeeld en 3 ruime, open vakken.

Meer informatie
Aantal personen 2, 3
Vorm Rechthoek
Merk Finori
SKU-Emob FN2739
Stijl Modern
Kleur Bruin, Grijs
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 56.5
Merkeninformatie

Over Finori

Finori is een Duits bedrijf dat al sinds 2002 zelfbouwmeubelen levert over de hele wereld. Finori’s creatieve team gaat steeds op zoek naar de nieuwste trends en originele oplossingen voor jouw woon-, eetkamer en kantoor. Veel gebruikte materialen hierbij zijn o.a. hout, metaal, kunststof, glas en stof. Niet alleen prijs-kwaliteit is belangrijk voor Finori, ook het milieu neemt bij hen een belangrijke plaats in. Neem hier een kijkje naar ons uitgebreide assortiment Finori-meubelen en laat je verrassen!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top