Bed Attitude 180x200 - eik

€ 505,00

3 - 4 weken

Bed Attitude, geschikt voor een matras van 180x200 cm en 2 lattenbodems van 90x200 cm. Gemaakt van spaanplaat met decor van oude eik.

Productinformatie

De Attitude slaapkamermeubels creëren een rustgevende sfeer in de slaapkamer. De meubels zijn gemaakt van spaanplaat en zijn afgewerkt met een imitatieprint van oude eik.

Dit bed is geschikt voor een matras van 180 x 200 cm en 2 lattenbodems van 90 x 200 cm. Deze zijn niet inbegrepen maar kan je wel apart aankopen op onze site. Leuk om weten: de meubelen van de Attitude-collectie zijn volledig geproduceerd in Frankrijk.

Meer informatie
Hout/look Oude Eik
Geschikt voor matras 180 x 200cm
Belastbaar gewicht 200kg
Matrasbodem inbegrepen Nee
SKU-Emob GTH2T108
Merk Gami
Materiaal Spaanplaat
Stijl Modern
Kleur Bruin
Totaal Gewicht kg 65.2
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top