Bed Castle 160x200 - eik/zwart

€ 299,00

3 - 4 weken

Bed Castle, geschikt voor een matras van 160x200 cm en 2 lattenbodems van 80x200 cm (niet inbegrepen). Gemaakt van spaanplaat met eikdecor & afwerking in zwart melamine.

Productinformatie

Met de meubelen van de Castle-collectie slaap je in een warm kader met royale allures. De meubelen van deze collectie zijn gemaakt van spaanplaat met een imitatieprint van helder Krönberg-eik en met afwerking in zwart melamine. Dit bed is geschikt voor een matras van 160 x 200 cm en 2 lattenbodems van 80 x 200 cm. Deze zijn niet inbegrepen maar kan je wel apart aankopen op onze site. De pootjes van het bed zijn gemaakt van zwart gelakt staal. Je kan het bed ook combineren met een bijpassende bedlade en hoofdbord.

Leuk weetje: bed Castle is volledig geproduceerd in Frankrijk.

 

Meer informatie
Geschikt voor matras 160 x 200cm
Belastbaar gewicht 180kg
Matrasbodem inbegrepen Nee
SKU-Emob GTH0P106
Merk Gami
Materiaal Spaanplaat
Stijl Industrieel
Kleur Bruin, Zwart
Totaal Gewicht kg 33
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top