Bed Mara 180x200 met houten pootjes, afgerond hoofdbord & lattenbodem - walnoot

€ 889,00

3 - 4 weken

Bed Mara met afgerond hoofdbord, pootjes in massief hout en lattenbodem, afwerking in walnootfineer. Geschikt voor een matras van 180x200 cm.
Lengte 187 cm
Breedte / Diepte 207 cm
Hoogte 102 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Met de meubelen van de Mara-collectie richt je jouw slaapkamer bijzonder stijlvol in. De meubelen hebben een modern en minimalistisch design, waardoor je ze gemakkelijk kan combineren met je andere favoriete meubelen.

 

Dit tweepersoonsbed heeft een afgerond hoofdbord. Het is gemaakt van MDF en beschikt over pootjes in massief hout. Het bed is afgewerkt met een laagje walnootfineer. De lattenbodems zijn inbegrepen en bestaan uit 2 x 14 latten. De matras van 180x200 cm kan je zelf uitkiezen op onze site.

 

Bed Mara is beschikbaar in heel wat verschillende uitvoeringen. Ontdek alle versies op onze site en kies je favoriet.

Meer informatie
Afwerking Fineer
Belastbaar gewicht 400kg
Matrasbodem inbegrepen Ja
Hout/look Walnoot
Geschikt voor matras 180 x 200cm
SKU-Emob TH9500.763359
Merk TemaHome
Stijl Modern
Kleur Bruin
Materiaal Massief hout, MDF
Totaal Gewicht kg 91.883
Reviews
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top