Bed met opbergruimte Eveline 140x190 - wit/gekalkte den

€ 405,00

3 - 4 weken

Tweepersoonsbed Eveline met 2 lades, 2 vakken en achterbouw met legplanken, 140 x 190 cm. Kleur: gekalkte den/wit

Lengte 211 cm
Breedte / Diepte 171 cm
Hoogte 71 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Het Eveline tweepersoonsbed is meer dan enkel een bed. Je beschikt namelijk over heel wat opbergruimte waardoor je slaapkamer ordelijk houden voortaan kinderspel is!

Zo bestaat het hoofdbord van het Eveline bed uit meerdere legplanken waarop je boeken en andere spullen kwijt kunt. Het bed is ook uitgerust met 2 grote lades op wieltjes aan de linkerkant en met 2 opbergvakken aan de rechterkant. Als je de lades liever aan de andere kant wilt, dan is dit ook mogelijk.

Met z'n compacte afmetingen (140 x 190 cm) en afwerking in wit en gekalkte den is dit bed bovendien makkelijk te integreren in elke moderne slaapkamer. Een bijpassende matras en lattenbodem(s) kun je uitkiezen in de webshop.

  • Materiaal: spaanplaat
  • Gemaakt in Frankrijk
Meer informatie
Hout/look Den
Geschikt voor matras 140 x 190cm
Belastbaar gewicht 160kg
Matrasbodem inbegrepen Nee
SKU-Emob GTH0D020
Merk Gami
Materiaal Spaanplaat
Stijl Modern
Kleur Beige
Totaal Gewicht kg 67.5
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top