Bed Raltas 140x200 - kastanje

€ 605,00

3 - 4 weken

Bed Raltas met decor van grijs kastanjehout, geschikt voor een lattenbodem en matras van 140x200 cm.

Productinformatie

Richt je slaapkamer stijlvol in met de moderne meubelen van de Raltas-collectie. De meubelen zijn gemaakt van spaanplaat en zijn afgewerkt met een decor van grijs kastanjehout.

Dit bed is geschikt voor een matras en lattenbodem van 140 x 200 cm. Deze zijn niet inbegrepen, maar kan je wel apart aankopen op onze site. Je kan op het hoofdbord ook ledstrips aanbrengen zodat je ’s avonds gezellig nog even naar tv kan kijken of een boek kan lezen zonder een lampje te doen branden. Deze ledstrips kan je ook apart aankopen op onze site.

Meer informatie
Geschikt voor matras 140 x 200cm
Belastbaar gewicht 160kg
Matrasbodem inbegrepen Nee
SKU-Emob GTH2G104
Merk Gami
Materiaal Spaanplaat
Stijl Modern
Kleur Grijs
Totaal Gewicht kg 65.7
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top