Bedhekje Flexa Play - roze

€ 69,00

3 - 4 weken

Roze bedhekje van Flexa Play, afmetingen 100x24,5cm

Productinformatie

Handig bedhekje van de Flexa Play reeks die eenvoudig op de Flexa kinderbedden gemonteerd kan worden. Op die manier slaapt je peuter veilig en kan die niet uit het bed rollen!

Meer informatie
Merk Flexa
SKU-Emob FL80-19601-69
Kleur Roze
Totaal Gewicht kg 2
Merkeninformatie

Over Flexa

Wie Flexa zegt, denkt meteen aan hip Scandinavisch design voor kinderen. Al meer dan 40 jaar ontwerpt het Deense merk veilige meubelen die de creativiteit van kinderen stimuleren. Zonder dat dit een grote hap uit jouw budget hoeft te betekenen, kan je met de Flexa meubelen een speelse kinderkamer creëren. Naast kinderbedden heeft het merk ook gedacht aan heel wat leuke accessoires. Het bedrijf telt in Europa meer dan 200 werknemers die toezien op de kwaliteit van de meubelen. Deze zijn niet alleen kindvriendelijk, maar houden ook rekening met het milieu. Als je de kamer van jouw kleine schat wil onderdompelen in de Scandinavische stijl, dan ben je bij Flexa zeker aan het juiste adres!
Productvragen
Hoeveel cm ruimte zit er tussen de pootjes van dit rekje? Moet het alleen nog over de bedrand worden geschoven of ook nog met schroeven bevestigd worden?

De afstand tussen de pootjes langs de voor- en achterkant bedraagt 2,3 cm. Het hekje dient nog met schroeven bevestigd te worden aan het bed.

Heb je gevonden wat je zocht?
To Top