Bedlade Haron 190 cm - grijze eik

€ 179,00

3 - 4 weken

Bedlade voor eenpersoonsbed en twijfelaar Haron van 190 cm, gemaakt van spaanplaat met papieren imitatieprint van grijze eik.

Productinformatie

Met kinderkamer Haron haal je een tijdloze kinderkamer in huis die je zowel in de meisjes- als jongenskamer kan installeren. Alle meubelen zijn gemaakt van spaanplaat met een papieren imitatieprint van grijze eik.

Deze bedlade is geschikt voor het Haron eenpersoonsbed en de twijfelaar van 190 cm. Ideaal om beddengoed, speelgoed of andere spullen op te bergen!

Meer informatie
SKU-Emob GTG36400
Merk Gami
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Kleur Bruin
Totaal Gewicht kg 18.9
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top