Bedlade Haron 200 cm - grijze eik

Bedlade voor eenpersoonsbed en twijfelaar Haron van 200 cm, gemaakt van spaanplaat met papieren imitatieprint van grijze eik.

€ 189,00

6 tot 8 weken

Lengte 93 cm
Breedte / Diepte 200 cm
Hoogte 17 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Met kinderkamer Haron haal je een tijdloze kinderkamer in huis die je zowel in de meisjes- als jongenskamer kan installeren. Alle meubelen zijn gemaakt van spaanplaat met een papieren imitatieprint van grijze eik.

Deze bedlade is geschikt voor het Haron eenpersoonsbed en de twijfelaar van 200 cm. Ideaal om beddengoed, speelgoed of andere spullen op te bergen!

Meer informatie
Merk Gami
SKU-Emob GTG36402
Materiaal Spaanplaat
Stijl Modern
Kleur Bruin
Totaal Gewicht kg 18.9
Reviews
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top