Bedlade met open vakken voor bed Castle 160x200 - eik/zwart

€ 159,00

3 - 4 weken

Bedlade op wieltjes met open opbergvakken aan het voeteneinde, geschikt voor bed Castle 160x200 cm. Gemaakt van spaanplaat met eikdecor en afwerking in zwart melamine.

Lengte 163 cm
Breedte / Diepte 198 cm
Hoogte 27 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Met de meubelen van de Castle-collectie creëer je een slaapkamer met royale allures. De meubelen van deze collectie zijn gemaakt van spaanplaat met een imitatieprint van helder Krönberg-eik en met afwerking in zwart melamine.

Deze bedlade is geschikt voor bed Castle van 160 x 200 cm. Je beschikt niet alleen over een ruime lade op wieltjes die je kan uitschuiven aan de zijkant, maar ook over enkele open opbergvakken aan het voeteneinde van het bed waarin je boeken, schoenen en andere kleine voorwerpen kan plaatsen.

Je kan deze bedlade ook combineren met de standaard bedlade van de Castle-collectie die je onder de andere kant van het bed schuift. Zo benut je de ruimte onder het bed optimaal en creëer je extra opbergruimte zonder aan plaats in te boeten.

Leuk weetje: bedlade Castle is volledig geproduceerd in Frankrijk.

Meer informatie
SKU-Emob GTH0P404
Merk Gami
Stijl Industrieel
Materiaal Spaanplaat
Kleur Bruin
Totaal Gewicht kg 24.9
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top