Wandrek Basel 90cm - zwart/multiplex

€ 109,00

3 - 4 weken

Zwart wandrek Basel met 2 legplanken, gemaakt van MDF. Randen afgewerkt in multiplex.

Productinformatie

Wandrek Basel biedt dankzij haar pure en stijlvolle design niet alleen een praktisch opbergmeubeltje, ze geeft ook een decoratieve toets aan de ruimte. De compacte afmetingen zorgen ervoor dat je dit rek in om het even welke ruimte kan gebruiken.

Wandrek Basel is gemaakt van MDF en werd afgewerkt met een zwart laagje melamine. De randen zijn afgewerkt in multiplex en zorgen zo voor een geslaagd contrast met de overigens zwarte panelen. De afstand tussen de 2 legplanken bedraagt 31,2 cm. Maximum draagkracht: 7 kg.

Meer informatie
SKU-Emob TH9000.318061
Merk TemaHome
Stijl Modern
Materiaal MDF
Kleur Zwart
Totaal Gewicht kg 11
Reviews
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top