Bijzetkastje Cesar voor magnetron - wit

€ 135,00

Binnenkort leverbaar

Wit bijzetkastje Cesar voor magnetron, gemaakt van spaanplaat, beschikt over 2 legplanken, 3 deuren en 2 laden.

Productinformatie

Dit praktische bijzetkastje is de ideale plaats om je microgolfoven te installeren. Daarnaast kan je er nog heel wat keukenspullen in kwijt. Het kastje beschikt namelijk over 2 open vakken die gescheiden worden door een uitschuifbare legplank, 2 laden, een ruim opbergvak met dubbele deur en een opbergvak met deur en legplank.

Bijzetkastje Cesar is gemaakt van spaanplaat. Deze versie is helemaal wit. Je vindt op onze site ook andere kleurencombinaties.

Meer informatie
Opties Met wielen
Type deur Draaideur
Merk TemaHome
SKU-Emob SY8035A2121A80
Kleur Wit
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 35
Reviews
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Is dit al gemonteerd

Dit wordt als bouwpakket geleverd.

Kan hier een combimagnetron van 27 kilo op staan. En kan je de wieltjes ook vastzetten? Zodat hij niet verschuift als ik mijn magnetron opdoe.

Wij raden het niet aan om een magnetron van 27 kg op dit kastje te plaatsen. 

Het is niet mogelijk om de wieltjes vast te zetten

Heb je gevonden wat je zocht?
To Top