Bijzettafel Agro Ø 43 cm glanzend aluminium

€ 99,00

Niet leverbaar - Uit collectie

Bijzettafel Agro Ø 43 cm uit aluminium met open vak voor decoratie.

Productinformatie

De ronde glanzende bijzettafel Agro is volledig handgemaakt, hierdoor bestaan er dus geen 2 identieke stuks. Dat maakt het een uiterst uniek en authentiek meubel. Binnenin vind je een groot open vak waarin je leuke decoratie kan uitstallen. De diameter van het tafelblad is 35 cm en de diameter op het breedste punt van de tafel is 43 cm. Dit bijzettafeltje is vervaardigd uit aluminium. Het is ook te verkrijgen in een kleinere versie (ø 37 cm).

Aangezien de tafel hangemaakt is en de afmetingen en afwerking dus kunnen variëren per stuk, dienen deze foto's enkel als algemeen voorbeeld.

Meer informatie
Vorm Rond
Aantal personen n.v.t.
SKU-Emob IL20035015
Merk Interlink
Stijl Modern
Kleur Grijs
Materiaal Aluminium
Totaal Gewicht kg 5.21
Reviews
Merkeninformatie

Over Interlink

Het merk Inter Link werd in juli 1960 opgericht door Wolfgang Link en zijn vrouw Helga in het Duitse Straubenhardt. In 1994 verhuisde het bedrijf zijn hoofdkantoor naar het Franse Seltz (Elzas), vanwaar het nu nog steeds al zijn activiteiten aanstuurt. Inter Link is gespecialiseerd in zelfbouwmeubelen die naast praktisch en duurzaam ook erg betaalbaar zijn. In onze shop vind je maar liefst ruim 500 producten van Inter Link in landelijke, moderne en industriële stijl. Zo vindt iedereen hier ongetwijfeld zijn gading!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top