Bijzettafel Southport

Rond, koperkleurig bijzettafeltje Southport met glazen tafelblad.

€ 119,00

3 tot 4 weken

Productinformatie

Ben je nog op zoek naar een bijzettafeltje als blikvanger voor je woonkamer? We hebben een vermoeden dat tafel Southport aan jouw verwachtingen zal voldoen! Dit tafeltje ziet er dankzij haar koperkleur heel luxueus uit, een effect dat nog versterkt wordt door het glazen tafelblad (veiligheidsglas).

Leuk detail: bijzettafel Southport behoort tot de Unique-collectie van het merk Interlink en is, zoals de naam al doet vermoeden, uniek. Je kan er dus zeker van zijn dat je nooit een exacte kopie van jouw meubelstuk tegenkomt in ander interieur.

Meer informatie
Vorm Rond
Aantal personen n.v.t.
SKU-Emob IL85300413
Merk Interlink
Kleur Koper
Materiaal Metaal, Glas
Stijl Klassiek
Totaal Gewicht kg 14.5
Reviews
Merkeninformatie

Over Interlink

Het merk Inter Link werd in juli 1960 opgericht door Wolfgang Link en zijn vrouw Helga in het Duitse Straubenhardt. In 1994 verhuisde het bedrijf zijn hoofdkantoor naar het Franse Seltz (Elzas), vanwaar het nu nog steeds al zijn activiteiten aanstuurt. Inter Link is gespecialiseerd in zelfbouwmeubelen die naast praktisch en duurzaam ook erg betaalbaar zijn. In onze shop vind je maar liefst ruim 500 producten van Inter Link in landelijke, moderne en industriële stijl. Zo vindt iedereen hier ongetwijfeld zijn gading!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top