Swipe to the left

6 hippe kinderkamer accessoires en ideeën

Afdrukken
Door emob 18 november 2016 7381 keer bekeken 1 comment

Een kinderkamer bestaat uit meer dan enkel meubelen en een kinderbed. Goed uitgekozen accessoires geven je kinderkamers extra uitstraling en maken de bewonertjes ervan trots op hun kamer. Bovendien hoef je hiervoor geen enorm budget uit te trekken, want overdaad schaadt! In deze blog geven we je graag wat inspiratie om de slaapkamers van je kinderen net dat tikkeltje meer te geven.

Comfortabele kindersofa’s

Na een vermoeiende schooldag is het vaak nodig om even op je positieven te komen. Schoenen uit, pantoffels aan, in je sofa plaatsnemen, een stripboek openslaan en een flink glas jus d’orange binnen handbereik. Iedereen heeft wel eens nood aan een moment om volledig zen te komen en daarvoor is een eigen zithoek met een comfortabel zeteltje uitermate geschikt. Bovendien schuif je het zeteltje gemakkelijk bij in de woonkamer als mama of papa van hun lastige werkdag in de bank aan het bekomen zijn ;) !

Kindersofa blauwKindersofa groenKindersofa grijs

Stoere schommelscooters

Je bent een fitte dreumes en hebt energie bij de vleet. Buiten spelen lukt niet, want door het druilerige herfstweer wordt het je door jouw ouders verboden om het huis te verlaten. Tja, wat nu gedaan? Gelukkig voorzien onze schommelscooters in je dagelijkse portie lichaamsbeweging waardoor je topfit blijft. Bovendien kan je kind dit gemakkelijk in alle privacy in de eigen babykamer doen of samen met mama als die haar dagelijks halfuurtje op de hometrainer afwerkt. Leuk, stoer, gemakkelijk en effectief. Meer moet een dagelijkse work-out niet zijn!

Schommelscooters


Heerlijk wegdromen onder een katoenen dekbedovertrek

De juiste accessoires dragen bij tot een effectieve nachtrust. Naast een stevig kinderbed, goede matras, zacht hoeslaken en warm dekbed speelt het dekbedovertrek hierin een belangrijke rol. Niet alleen het materiaal waarin het gemaakt werd, maar ook de print op de overtrek draagt bij tot een uitgeslapen gevoel. Zeg nu zelf, wat is heerlijker dan weg te kruipen onder een zacht kinderdekbedovertrek en te dromen van spannende avonturen aan de zijde van je favoriete figuren? Naar ons gevoel, is het juiste dekbedovertrek een onmisbaar accessoire voor je kinderkamer!

Dekbedovertrek Minnie Mouse Dekbedovertrek rode ruiten Dekbedovertrek Spring Dekbedovertrek Peppa Pig Dekbedovertrek roze Dekbedovertrek Minions

Opgeruimd staat netjes

Kindermeubeltjes die zowel praktisch als leuk zijn kunnen vanzelfsprekend ook niet ontbreken. Een opgeruimde kinderkamer draagt bij tot de rust van zowel kind als ouder. Bovendien leer je jouw kind dankzij de meubeltjes op kindermaat zelf de kamer netjes te houden. Opbergkistjes, boekenrekjes en opbergrekjes maken van opruimen een leuke opdracht in plaats van saaie bezigheid.

Opbergkist TrollsOpbergrek dinoBoekenrekje Kidkraft


De klassieker onder de vloerkleden

Als ouder heb je er zelf waarschijnlijk nostalgische herinneringen aan. De klassieke verkeerstapijtjes zijn ook de dag van vandaag nog steeds toppers om je kinderkamer aan te kleden. Haal je Playmobil figuurtjes en speelgoedautootjes uit en maak van je vloerkleed een bruisend dorpje. Wedden dat je meteen zelf opnieuw zin krijgt om mee te spelen?

Speelmat Big City

DIY kinderkamerdecoratie

Knutsel je al graag eens zelf iets in elkaar? Dan is het misschien een leuk idee om samen met je kroost leuke kinderkamerdecoratie in elkaar te steken. Op onze Pinterest-pagina vind je alvast een bord met leuke DIY-ideetjes. Zo kan je zelf een boekenrekje ineensteken, 2dehands meubilair een nieuwe look geven of handige opbergpotten maken met lege confituurbokalen. Heb je zelf nog een leuk idee? Deel het dan met ons in een reactie op deze blogpost!

OpbergpotjesOpbergkratjesKnuffelopberger


Posted in: Baby & kind
Richelle 28 april 2017 at 12:01
Wat leuk zijn die stoere schommel scooters. Ik heb pas zelf voor mijn zoon een leuke carsvormigeballebak gekocht voor in zijn kinderslaapkamer. Echt ideaal het is niet al te groot maar kan er uren zoet mee zijn.