Boeken- en opbergkast Lloris met 1 deur - wit/eik

Boeken- en opbergkast Lloris met 1 draaideur in een kleurencombinatie van een wit onderstel en basis, met kastdeur in eikdecor. Meubel opgebouwd uit spaanplaat en afgewerkt met een melaminecoating.  
€ 219,00

3 tot 4 weken

Productinformatie

De Lloris-kasten zijn de perfectie keuze voor wie een modern-Scandinavisch thuiskantoor wil met voldoende opbergruimte. Het design is tweeledig: een witte opbouw gecombineerd met kastdeur en accenten in eikdecor. Die combinatie oogt niet alleen mooi, maar is ook uiterst functioneel. De opbergmogelijkheden zijn talloos, aangezien er in totaal zeven open vakken en twee gesloten vakken achter de deur zijn voorzien. Die draaideur is bovendien uitgerust met push-to-open, zodat je vertrouwelijke documenten netjes kan wegbergen. Het meubel is opgebouwd uit hoogwaardige spaanplaat en bedekt met een laag melaminecoating. Samen met de ABS-randen zorgt dat voor een robuust geheel. Ontdek ook de andere meubelen van deze Lloris-collectie op onze website. 

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 1 deur
Hout/look Eik
Afwerking Melamine
SKU-Emob GM4195-513
Merk Germania
Stijl Modern, Scandinavisch
Materiaal Melamine, Spaanplaat
Kleur Wit, Bruin
Totaal Gewicht kg 38.4
Reviews
Merkeninformatie

Over Germania

De fabrikant die ooit begon met enkel schoenenkasten, biedt anno 2021 zowat het hele spectrum aan meubels aan. De rode draad doorheen de collectie van Germania is dat ze tegelijkertijd gaan voor flexibel en efficiënt gebruik van ruimte zonder daarbij aan kwaliteit en stijl in te boeten. Bekijk het aanbod en je zult begrijpen wat hiermee wordt bedoeld. Elk van de unieke en stijlvolle meubels is prijs-kwaliteit een absolute aanrader. Zowel in moderne, eerder landelijke als Scandinavische stijl biedt Emob van het merk Germania heel wat moois aan. 
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top