Boeken- en opbergrek Santos 105cm - eik/donkergrijs

Handig boeken- en opbergrek Santos, gemaakt uit spaanplaat in een decor van Japanse eik, met accenten en 1 lade in donkergrijs. 
€ 199,00

3 tot 4 weken

Lengte 104 cm
Breedte / Diepte 33 cm
Hoogte 159 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Multi-inzetbaar open boeken- en opbergrek. Het meubel is gemaakt uit spaanplaat in een decor van Japanse eik met donkergrijze accenten. Dit meubel kan je gemakkelijk in je interieur integreren, aangezien het als scheidingswand kan dienst doen en zo structuur kan aanbrengen in huis waar je dat wenst. In totaal zijn er acht open vakken, waarvan er eentje achteraan is dichtgemaakt en is uitgerust met een lade. Door de afwijkende volumes van de nissen kan je tal van spullen, van decoratie tot kantoormeubelen, gemakkelijk in dit meubel kwijt. Ontdek zeker ook het bureau Santos in dezelfde kleurencombinatie en stijl! 
Meer informatie
Type deur Zonder deuren
Hout/look Eik
Samenstelling 1 lade
Opties Met lades
Merk Parisot
SKU-Emob PA9912SEPA
Kleur Bruin, Grijs
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 42
Reviews
Merkeninformatie

Over Parisot

Parisot is een toonaangevende fabrikant van zelfbouwmeubelen sinds 1936. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring van de firma, kun je telkens rekenen op de beste kwaliteit voor jouw meubelen. De meubelen van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat en zijn 100% Frans. Parisot staat voor functionele meubelen die beantwoorden aan de noden van de hedendaagse consument. Met de meubelen van Parisot creëer je zonder twijfel een gezellige sfeer in huis!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top