Boeken- & opbergrek Tyson - wit/eik

Boeken- en opbergrek Tyson in wit met verschillende opbergmogelijkheden in eikdecor. Meubel gemaakt uit gelamineerde spaanplaat. 
€ 309,00

3 tot 4 weken

Lengte 120 cm
Breedte / Diepte 35 cm
Hoogte 119 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

De Tyson-reeks is ideaal voor hen die af en toe nood hebben aan afwisseling. Dit opbergwonder is de perfecte combinatie tussen creativiteitdesign en toch een erg functioneel meubel. De kast is voorzien van 2 legplanken met in totaal 3 slimme, omkeerbare schuifdeuren. Die deuren kan je op elk moment verplaatsen, zodat je meubel telkens drie open en drie gesloten opbergvakken heeft. De hoogwaardige ABS-randen, het touchwood-oppervlak en de aluminiumkleurige kunststofvoetjes maken het meubel uit gelamineerde spaanplaat volledig af! Bekijk ook de andere kleuren en producten van de Tyson-collectie op onze website! 

Meer informatie
Type deur Schuifdeur
Hout/look Eik
Samenstelling 3 deuren
Merk Germania
SKU-Emob GM4038-176
Kleur Wit, Bruin
Stijl Modern, Scandinavisch
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 45.1
Reviews
Merkeninformatie

Over Germania

De fabrikant die ooit begon met enkel schoenenkasten, biedt anno 2021 zowat het hele spectrum aan meubels aan. De rode draad doorheen de collectie van Germania is dat ze tegelijkertijd gaan voor flexibel en efficiënt gebruik van ruimte zonder daarbij aan kwaliteit en stijl in te boeten. Bekijk het aanbod en je zult begrijpen wat hiermee wordt bedoeld. Elk van de unieke en stijlvolle meubels is prijs-kwaliteit een absolute aanrader. Zowel in moderne, eerder landelijke als Scandinavische stijl biedt Emob van het merk Germania heel wat moois aan. 
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top