Boekenkast Eliana asymmetrisch - eik

Boekenkast Eliana met 4 legplanken en asymmetrische achterwand. Gemaakt van spaanplaat met papieren imitatieprint van naturel lichte eik.

€ 189,00

3 tot 4 weken

Lengte 37 cm
Breedte / Diepte 44 cm
Hoogte 199 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Kinderkamer Eliana is een tijdloze kamer die de volledige kinder- en tienertijd van je zoon of dochter meegaat. Alle meubelen van collectie Eliana zijn gemaakt van spaanplaat met een papieren imitatieprint van naturel lichte eik.

Deze smalle boekenkast neemt weinig plaats in in de kinderkamer maar biedt je dankzij haar hoogte van 199 cm en 4 legplanken toch heel wat plaats voor je boeken en andere spullen. De asymmetrische achterwand zorgt voor een speelse toets.

Meer informatie
Type deur Zonder deuren
SKU-Emob GTG75326
Merk Gami
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Kleur Bruin
Totaal Gewicht kg 23.4
Reviews
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top