Boekenkast Laurel met 3 lades - wit/bruin

Witte boekenkast Laurel uit massief den met klassieke look, met bruine accenten. Bestaat uit 3 open vakken en 3 lades.

€ 269,00

4 tot 5 weken

Lengte 41 cm
Breedte / Diepte 56 cm
Hoogte 186 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Met hun tijdloze design toveren de meubelen van de Laurel-collectie de kinderkamer om tot een oase van rust en gezelligheid. De meubelen zijn gemaakt van massief den.

Deze boekenkast helpt je kind om zijn kamer opgeruimd te houden. Leesboeken en schoolboeken kunnen netjes opgeborgen worden in één van de 3 open vakken. Andere items kan je dan weer opbergen in de 3 laden onderaan, zodat er geen losse spullen meer rondslingeren in de kinderkamer.

Combineer met de andere meubelen van de Laurel-serie en creëer een harmonieus geheel in de slaapkamer van je zoon of dochter.

Meer informatie
Samenstelling 3 lades
Opties Met lades
Merk Emob
SKU-Emob BGBB-35-396-A7
Kleur Wit
Stijl Klassiek
Materiaal Massief hout
Totaal Gewicht kg 30
Reviews
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top