Boekenkast Mandy

€ 205,00

3 - 4 weken

Boekenkast Mandy met 5 open vakken en 2 schuifdeuren, gemaakt van spaanplaat.

Lengte 40 cm
Breedte / Diepte 81 cm
Hoogte 171 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Ben je op zoek naar iets speciaals voor je woonkamer of kantoor? Dan kan boekenkast Mandy jou misschien wel bekoren. Deze boekenkast heeft een aparte indeling met haar 5 open vakken die elk verschillen in grootte en haar 2 schuifdeurtjes. Ook de unieke metalen pootjes mogen gezien worden!

Deze kast is gemaakt van spaanplaat en is bekleed met papieren decor. De accenten in verschillende tinten grijs maken boekenkast Mandy helemaal af en springen meteen in het oog, terwijl het geheel toch sober blijft en zo in elk interieur kan worden geplaatst.

Meer informatie
Samenstelling 2 deuren
Type deur Schuifdeur
SKU-Emob GTE33036
Merk Gami
Stijl Industrieel
Kleur Bruin, Grijs
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 42.4
Reviews
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top