Boekenkast Morris - gebleekte helvezia eik

Boekenkast Morris met gebleekte helvezia eikdecor en 5 open vakken.

€ 289,00

3 tot 4 weken

Lengte 37 cm
Breedte / Diepte 53 cm
Hoogte 200 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Investeer in een kinderkamer waarin je kind zijn volledige jeugd kan slapen, zoals kinderkamer Morris. De meubelen van deze collectie hebben een tijdloos design en gaan daardoor jarenlang mee. Ze zijn gemaakt van spaanplaat met een papieren imitatieprint van gebleekte helvezia eik.

Elk kind heeft een eigen plekje nodig waar hij in alle rust aan huistaken kan werken. Combineer deze boekenkast met het Morris bureau en creëer zo extra opbergruimte voor de studieboeken en andere schoolspullen van je zoon of dochter. De boekenkast is uitgerust met 4 legplanken die de ruimte in de kast in 5 open vakken verdelen.

Meer informatie
Hout/look Eik
Merk Gami
SKU-Emob GTG87316
Kleur Beige
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 36
Reviews
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top