Boekenkast Ousmane 120cm met 4 opbergvakken - wit/eik

Boekenkast Ousmane gemaakt uit gelamineerde spaanplaat in wit met accenten in eikdecor. Voorkant van het meubel afgewerkt in gelamineerde MDF, pootjes uit massief hout. 
€ 259,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Lengte 120 cm
Breedte / Diepte 40 cm
Hoogte 93 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

De witte Ousmane-reeks uit gelamineerde spaanplaat met accenten in eikdecor van Germania trekt alle aandacht naar zich toe. De natuurlijke uitstraling van de meubels in een modern-Scandinavische stijl is onmiskenbaar. Deze functionele boeken- en opbergkast kan dienst doen als eyecatcher in zowel woonkamer als bureauruimte. De combinatie van de karakteristieke massief houten poten met de matte, thermogevormde MDF-vlakken is een schot in de roos. Het meubel is opgebouwd uit vier open opbergvakken/boekenrekken met uiteenlopende afmetingen. 

Ontdek alle meubels van deze Ousmane-collectie en ook andere Germania-reeksen op de website van Emob! 

Meer informatie
Type deur Zonder deuren
Hout/look Eik
SKU-Emob GM3267-221
Merk Germania
Materiaal Massief hout, MDF, Spaanplaat
Stijl Modern, Scandinavisch
Kleur Wit
Totaal Gewicht kg 32.7
Reviews
Merkeninformatie

Over Germania

De fabrikant die ooit begon met enkel schoenenkasten, biedt anno 2021 zowat het hele spectrum aan meubels aan. De rode draad doorheen de collectie van Germania is dat ze tegelijkertijd gaan voor flexibel en efficiënt gebruik van ruimte zonder daarbij aan kwaliteit en stijl in te boeten. Bekijk het aanbod en je zult begrijpen wat hiermee wordt bedoeld. Elk van de unieke en stijlvolle meubels is prijs-kwaliteit een absolute aanrader. Zowel in moderne, eerder landelijke als Scandinavische stijl biedt Emob van het merk Germania heel wat moois aan. 
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top