Boekenkast Provence

€ 139,00

1 - 2 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Witte boekenkast Provence met 2 legplanken, gemaakt van massief dennenhout.

Lengte 79 cm
Breedte / Diepte 30 cm
Hoogte 115 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Introduceer de zuiderse sfeer in je interieur met de Provence-collectie van het merk Interlink! De meubelen van deze collectie worden gekenmerkt door hun sobere, witte design met ijzeren ringetjes die als handvaten dienen. Ze zijn bovendien gemaakt van massief dennenhout.

In boekenkast Provence kan je al je lievelingsboeken mooi tentoonstellen. Deze open kast beschikt over 2 legplanken waardoor je een mooi overzicht krijgt van je boeken en jouw favoriete exemplaar snel terugvindt.

Meer informatie
Type deur Zonder deuren
SKU-Emob IL20901540
Merk Interlink
Materiaal Massief hout
Kleur Wit
Stijl Landelijk
Totaal Gewicht kg 17
Reviews
Merkeninformatie

Over Interlink

Het merk Inter Link werd in juli 1960 opgericht door Wolfgang Link en zijn vrouw Helga in het Duitse Straubenhardt. In 1994 verhuisde het bedrijf zijn hoofdkantoor naar het Franse Seltz (Elzas), vanwaar het nu nog steeds al zijn activiteiten aanstuurt. Inter Link is gespecialiseerd in zelfbouwmeubelen die naast praktisch en duurzaam ook erg betaalbaar zijn. In onze shop vind je maar liefst ruim 500 producten van Inter Link in landelijke, moderne en industriële stijl. Zo vindt iedereen hier ongetwijfeld zijn gading!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top