Boekenkastmodule One - eik/wit

€ 139,00

3 - 4 weken

Boekenkastmodule met asymmetrisch design en 2 compartimenten van verschillende grootte. Gemaakt van spaanplaat en MDF, afwerking in eikfineer.

Productinformatie

Door verschillende modules van de One-collectie te combineren, creëer je zelf verbluffende composities die volledig aan jouw eisen voldoen. Deze module is gemaakt van spaanplaat en MDF en kreeg een afwerking in eikfineer. Het is verdeeld in 2 compartimenten van verschillende afmetingen. De compartimenten worden van elkaar gescheiden door een wit tussenschot.
Meer informatie
Merk TemaHome
SKU-Emob TH9003.314896
Materiaal MDF, Spaanplaat
Kleur Wit, Bruin
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 15
Reviews
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top