Boomhutbed Lifehouse

€ 1.245,00

2 tot 4 weken

Boomhutbed Lifehouse uit massieve den, white wash gelakt. Geschikt voor een matras van 90x200 cm, lattenbodem inbegrepen.

Productinformatie

Dit coole boomhutbed is het ideale bed voor jouw zoon of dochter. Dit stevige bed is gemaakt uit massief den en is white wash gelakt. Daardoor is de houtstructuur nog zichtbaar. Deze halfhoogslaper kan ook omgevormd worden tot een laag boomhutbed als jouw kind nog te jong is om tot boven te klimmen. Later kan je dit bed ook omvormen tot een gewone standaard halfhoogslaper door het hutgedeelte weg te nemen.

Jouw kind kan naar "buiten" kijken langs een raam, dat je zowel links als rechts kan monteren. Via het laddertje met 3 treden kan je kind veilig naar boven klimmen. Het bed heeft ook verhoogde zijden om te voorkomen dat je kleine spruit uit bed valt. Je kan het bed monteren zoals op de foto of in spiegelbeeld. De rolbodem bestaat uit 16 gebogen latten en is inbegrepen bij het bed. Enkel de matras dien je nog apart aan te kopen, hiervoor raden wij jou onze Comfort matras aan van 90x200 cm. Als extra optie kan je nog een opbergbox aankopen. Super handig dankzij de 3 opbergvakken!

Deze boomhut is meer dan een gewone slaapplek. Het is ideaal om verstoppertje te spelen, verhalen te vertellen, een stevig kussengevecht te houden of lekker te relaxen. Geen betere manier om je kleine schat te verrassen dan met dit Lifehouse bed!

Meer informatie
Matrasbodem inbegrepen Nee
Belastbaar gewicht 120kg
Merk Lifetime
SKU-Emob LT20151-01W
Stijl Modern
Kleur Wit
Materiaal Massief hout
Totaal Gewicht kg 86.7
Productvragen
U zegt dat het bed ook lager is te zetten voor kleine kindjes. Hoe gaat dit dan concreet in zijn werk?

De poten van deze halfhoogslaper bestaan uit 2 delen. Als u het onderste deel van de poten niet installeert, zal het bed de hoogte van een normaal eenpersoonsbed hebben.

Heb je gevonden wat je zocht?
To Top