Boomhutbed met schuine trap - white wash

€ 1.729,00

2 tot 4 weken

Boomhutbed met schuine ladder uit massief den, white wash, geschikt voor een matras van 90x200 cm, lattenbodem inbegrepen.

Productinformatie

Dit zeer stevige boomhutbed, geschikt voor een matras van 90x200cm, is gemaakt uit massief den en is white wash van kleur. White wash betekent dat je de houtstructuur nog kan zien. Deze boomhut is ideaal om verstoppertje te spelen, verhalen te vertellen, een stevig kussengevecht te houden, lekker te relaxen en uiteraard zalig in te dommelen! Gaan slapen wordt een avontuur op zich: je kind moet eerst naar boven klauteren langs de ladder.

De rolbodem bij dit bed is inbegrepen en hoef je dus niet apart aan te kopen. Het is bed geschikt voor een matras van 90 x 200 cm. Hiervoor raden we je onze Comfort matras aan, die je eveneens terugvindt op onze site. Je kan het bed monteren zoals op de foto of in spiegelbeeld.

Afmetingen

  • H230 x L207 x D102 cm

De ruimte onder het bed bedraagt 73 cm. Is je kind te groot geworden voor een boomhutbed, dan kan je de boomhut afnemen en het bed als een gewone halfhoogslaper (113 cm) of een gewoon eenpersoonsbed (64 cm) gebruiken. Is je kind nog wat te klein om al zo hoog te slapen? Je kan het bed ook monteren zonder onderstel tot een laag boomhutbed met een hoogte van 181 cm.

Je merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos met dit supercoole boomhutbed van het merk Lifetime!

Meer informatie
Matrasbodem inbegrepen Nee
Belastbaar gewicht 120kg
Merk Lifetime
SKU-Emob LT46205-01W
Stijl Modern
Kleur Wit
Materiaal Massief hout
Totaal Gewicht kg 104.3
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top