Hutbed Silversparkle laag - wit gelakt

€ 1.339,00

1 tot 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Hutbed Silversparkle uit massief den, wit gelakt, lattenbodem inbegrepen. Geschikt voor een matras van 90x200cm, bedlade is optioneel.

Productinformatie

Ook meisjes verdienen hun eigen supercoole kamer! Met het hutbed Silversparkle neem je alvast een grote stap in de goede richting. Deze hut is ideaal om verstoppertje te spelen, verhalen te vertellen, een stevig kussengevecht te houden, lekker te relaxen of gewoon zalig te slapen!

Dit wit gelakte bed is gemaakt uit massieve den en is geschikt voor een matras van 90 x 200 cm. Hiervoor raden we jou de Comfort matras aan, die je ook op onze site terugvindt. De rolbodem bestaat uit 16 latten en is inbegrepen. Om het hutbed nog net dat tikje specialer te maken, kan je het open gedeelte versieren met een romantische voile met bloemen. Ook het opfleuren met optionele bloemendecoratie. Daarnaast zorgt de optionele bedlade voor extra opbergruimte onder het bed. Je kan het bed monteren zoals op de foto of in spiegelbeeld.

Afmetingen hutbed

  • H181 x B102 x L207 cm

De ruimte onder het bed bedraagt 25 cm. Is je dochter te groot geworden voor het hutbed? Dan kan je de hut weghalen en het bed gebruiken als een gewoon eenpersoonsbed (64 cm hoog).

Meer informatie
Weight 86.2
Matrasbodem inbegrepen Nee
Belastbaar gewicht 120kg
Merk Lifetime
SKU-Emob LT46107-10
Kleur Wit
Materiaal Massief hout
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top