Hutbed Silversparkle hoog - wit gelakt

€ 1.499,00

1 tot 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Boomhutbed Silversparkle uit massief dennenhout, wit gelakt, lattenbodem inbegrepen, geschikt voor een matras van 90x200cm.

Productinformatie

Ook meisjes verdienen hun eigen supercoole kamer! Met het hutbed Silversparkle neem je alvast een grote stap in de goede richting. Deze hut is ideaal om verstoppertje te spelen, verhalen te vertellen, een stevig kussengevecht te houden, lekker te relaxen of gewoon zalig te slapen! Creëer onder het bed een gezellige speelplek waar je kind zich uren kan amurseren.

Dit wit gelakte bed is gemaakt uit massieve den en is geschikt voor een matras van 90 x 200 cm. Hiervoor raden we jou de Comfort matras aan, die je ook op onze site terugvindt. De rolbodem bestaat uit 16 latten en is inbegrepen. Je kan het bed monteren zoals op de foto of in spiegelbeeld. Om het hutbed nog net dat tikje specialer te maken, kan je het open gedeelte versieren met een romantische voile met bloemen. Ook het bed kan je opfleuren met optionele bloemendecoratie.

Afmetingen hutbed

  • H230 x B102 x L207 cm

De ruimte onder het bed bedraagt 73 cm. Is je kind nog wat te klein om zo hoog te slapen? Dan kan je het bed eerst zonder onderstel monteren, zodat je een laag hutbed krijgt met een totale hoogte van 181 cm. Is je dochter te groot geworden voor het hutbed? Dan kan je de hut weghalen en het bed gebruiken als een gewone halfhoogslaper (113 cm hoog) of een gewoon eenpersoonsbed (64 cm hoog).

Meer informatie
Matrasbodem inbegrepen Nee
Belastbaar gewicht 120kg
Merk Lifetime
SKU-Emob LT46207-10
Kleur Wit
Materiaal Massief hout
Totaal Gewicht kg 106.1
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top