Boomhutbed laag - white wash

€ 1.249,00

2 tot 4 weken

Boomhutbed uit massief den, white wash, geschikt voor een matras van 90x200 cm. Lattenbodem inbegrepen, bedlade optioneel.

Productinformatie

Dit zeer stevige boomhutbed, geschikt voor een matras van 90x200cm, is gemaakt uit massief den en is white wash van kleur. White wash betekent dat je de houtstructuur nog kan zien. Deze boomhut is ideaal om verstoppertje te spelen, verhalen te vertellen, een stevig kussengevecht te houden, lekker te relaxen en uiteraard zalig in te dommelen!

De rolbodem bij dit bed is inbegrepen en hoef je dus niet apart aan te kopen. Het is bed geschikt voor een matras van 90 x 200 cm. Hiervoor raden we je onze Comfort matras aan, die je eveneens terugvindt op onze site. Je kan het bed monteren zoals op de foto of in spiegelbeeld.

Het naambordje dat je op de foto ziet is een extra optie. Je kan kiezen tussen 2 verschillende designs: een meisjesversie en een jongensversie. Dit naambordje wordt dan nagestuurd met de post. De maximale lengte van de ingevulde naam is beperkt tot 10 letters. 

Afmetingen

  • H181 x L207 x D102 cm

De ruimte onder het bed bedraagt 25 cm, ideaal voor de optionele bedlade, die je ook kan gebruiken als opbergruimte.

Is je kind te groot geworden om in een boomhutbed te slapen? Dan kan je de boomhut ook afnemen en het bed als een gewoon eenpersoonsbed gebruiken (hoogte 64 cm).

Meer informatie
Matrasbodem inbegrepen Nee
Belastbaar gewicht 120kg
Merk Lifetime
SKU-Emob LT46104-01W
Stijl Modern
Kleur Wit
Materiaal Massief hout
Totaal Gewicht kg 75.9
Productvragen
Kan je dit bed ook krijgen zonder gekleurde latten? Dus volledig in white wash?

De raampanelen zijn helaas niet beschikbaar in het wit. Als u een laag boomhutbed zoekt dat volledig wit is, kan ik u het bed Silversparkle (artikelnummer: LT46107-10) aanraden.

Heb je gevonden wat je zocht?
To Top