Buffetkast Elif 110cm met 4 deuren - hoogglans wit

Buffetkast Elif met 4 deuren en 4 verstelbare legplanken. Gemaakt van spaanplaat met afwerking in hoogglans wit.

€ 585,00

3 tot 4 weken

Lengte 42 cm
Breedte / Diepte 110 cm
Hoogte 125 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

De meubelen van de Elif-collectie zijn het gedroomde decor voor elke liefhebber van hedendaags design. De meubelen van deze serie zijn afgewerkt in hoogglans wit, wat samen met de greeploze deuren en lades instaat voor hun moderne look.

Deze buffetkast beschikt over 4 deuren en 4 verstelbare legplanken. De deuren zijn uitgerust met softclose scharnieren, die ervoor zorgen dat ze zachtjes sluiten. Daarnaast is de kast voorzien van een decoratieve strook met decor naar keuze. Ofwel ga je voor een ultramodern effect met afwerking in glanzend chroom, ofwel voeg je een warme toets toe aan het geheel door te kiezen voor houtdecor. Je kan tijdens de montage kiezen welke afwerking je wenst. Bij deze buffetkast wordt ook een verlichtingsstrip meegeleverd.

Meer informatie
Type deur Draaideur
Hout/look Hoogglans
Samenstelling 4 deuren
Opties Met verlichting
Merk SCIAE
SKU-Emob SC11SG3440
Kleur Wit
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 66.93
Reviews
Merkeninformatie

Over SCIAE

Al sinds 1948 is het Franse meubelmerk SCIAE aan een opmars bezig. Hun designers houden constant de vinger aan de pols op vlak van nieuwe woontrends, waardoor het merk steeds kan voldoen aan de eisen van de klant en al tientallen jaren meedraait in de immer veranderende woonmarkt.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top