Opbergkast Malone XL

Opbergkast Malone, gemaakt uit glas en spaanplaat. ledverlichting inbegrepen.

€ 409,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Lengte 140 cm
Breedte / Diepte 41 cm
Hoogte 161 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Deze charmante opbergkast steelt de show in elk interieur en maakt deel uit van onze Malone eetkamer. Niet alleen is de kast een streling voor het oog, ze biedt ook tal van opbergmogelijkheden.

Bovenaan zijn er 2 legplanken om ornamenten en decoratie uit te stallen. Daarnaast worden je lievelingsspulletjes nog meer in de kijker gezet door de inbegrepen LED-verlichting. Onderaan vind je nog 2 legplanken voor bijvoorbeeld servies en linnengoed.

Op zoek naar meubelen met net dat tikkeltje extra? Neem dan zeker een kijkje naar de Malone collectie. De lichtgrijze meubelen hebben ook allemaal een look van donker beton. Het geslaagde resultaat zie je meteen aan deze buffetkast. Gemaakt van hoogwaardig spaanplaat

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 2 deuren
SKU-Emob PA0614BAHU
Merk Parisot
Materiaal Spaanplaat
Stijl Modern
Kleur Grijs
Totaal Gewicht kg 94
Reviews
Merkeninformatie

Over Parisot

Parisot is een toonaangevende fabrikant van zelfbouwmeubelen sinds 1936. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring van de firma, kun je telkens rekenen op de beste kwaliteit voor jouw meubelen. De meubelen van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat en zijn 100% Frans. Parisot staat voor functionele meubelen die beantwoorden aan de noden van de hedendaagse consument. Met de meubelen van Parisot creëer je zonder twijfel een gezellige sfeer in huis!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top