Buffetkast Provence 180 cm met 6 deuren & 3 lades - grijs/wit

Buffetkast Provence in grijs met witte binnenkant, uitgerust met 3 glazen en 3 houten schuifdeuren, met in het midden 3 lades. 
€ 1.959,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Productinformatie

Deze indrukwekkende buffetkast van HSM Collection is een tijdloos meubel waarmee je echt iets toevoegt aan je woon- of eetkamer. De buffetkast bestaat uit een bovenkast met drie glazen schuifdeuren die soepel openglijden over een metalen rails met hierachter twee legplanken, drie praktische lades die spoepel openglijden over metalen ladegeleiders en een onderkast met drie houten deuren met hierachter nog een legplank. Kortom: genoeg ruimte om al je spullen in op te bergen, die er door de witte achtergrond mooi uitspringen. Het geheel heeft een landelijke uitstraling en creëert rust in het huis. Verkrijgbaar in vele kleuren en maten, dus ook zeker één die aansluit op jouw wensen!
Meer informatie
Type deur Schuifdeur
Samenstelling 3 lades, 6 deuren
SKU-Emob HSHM29GR
Merk HSM
Stijl Landelijk
Materiaal Massief hout, Glas
Kleur Grijs
Totaal Gewicht kg 135
Reviews
Merkeninformatie

Over HSM

Henk Schram Meubelen heeft slechts één doel: van ieder huis een thuis maken. Dat doen ze met kwaliteitsmeubelen en decoratie met industriële en eigentijdse invloeden. De meubelen zijn gemaakt van exotische houtsoorten in combinatie met metaal van hoge kwaliteit. Ontdek het assortiment van HSM en vind het ontbrekende puzzelstukje in je interieur!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top