Buffetkast Verner 90cm met 4 deuren & 1 lade - wit

Buffetkast Verner met 1 lade, 4 deuren waaronder 2 van glas en 2 legplanken. Gemaakt van wit gelakte MDF.

€ 339,00

3 tot 4 weken

Lengte 40 cm
Breedte / Diepte 90 cm
Hoogte 140 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Met de landelijke woon- en eetkamermeubelen van de Verner-collectie creëer je een stijlvol en rustgevend interieur. De meubelen zijn gemaakt van wit gelakte MDF en kenmerken zich door hun ingetogen vormgeving. 

In deze statige buffetkast kan je jouw mooiste glazen en servies kwijt achter de glazen deuren. Daarnaast is er ook nog opbergruimte voorzien in de ruime lade en in het compartiment onderaan dat wordt afgesloten met 2 deuren en verdeeld wordt door een legplank. Combineer met de andere meubelen van de Verner-collectie voor een smaakvol geheel. 
Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 1 lade, 4 deuren
SKU-Emob ST4031300058000F
Merk Steens
Stijl Landelijk
Materiaal MDF
Kleur Wit
Totaal Gewicht kg 44.6
Reviews
Merkeninformatie

Over Steens

Steens is een Deense meubelfabrikant die garant staat voor een Scandinavische en landelijke stijl. De meubels worden stuk voor stuk gemaakt uit hoogwaardige materialen, zoals massief hout of MDF. Het kwaliteitsvolle hout wordt door de fabrikant op een uiterst zorgvuldige manier behandeld en tot prachtige meubels verwerkt. Het merk biedt bovendien van een aantal reeksen volledige collecties aan zodat je in enkele klikken een complete kinderkamer, slaapkamer of woonkamer kan inrichten met mooi bij elkaar passende meubels.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top