Bureau Albrecht - grijze eik

€ 139,00

1 tot 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Bureau Albrecht, gemaakt van spaanplaat, decor grijze eik. Verschillende opstellingen mogelijk.

Productinformatie

Wil je graag zelf beslissen hoe je je bureaumeubel monteert? Dan is het bureau Albrecht van hoogwaardige spaanplaat iets voor jou! Zo kan je hem monteren als hoekbureau of als rechte bureau, waarbij je ook nog eens de keuze hebt of je het kastje links dan wel rechts plaatst.

Het bureau met een decor van grijze eik is uitgerust met een legplank, een lade en klein kastje en is eveneens beschikbaar in andere uitvoeringen. Je ontdekt alle versies op onze site.

Neem zeker ook een kijkje naar ons ruime assortiment van bureaustoelen om je nieuwe werkplek te vervolledigen.

Meer informatie
Hout/look Eik
Hoogte bureaublad 74
Samenstelling 1 deur, 1 lade
Merk FMD
SKU-Emob FMD360-001-2
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Kleur Grijs
Totaal Gewicht kg 34.51
Merkeninformatie

Over FMD

FMD is een Duits merk dat al drie decennia lang hoogwaardige meubelen voor binnenshuis produceert en door de jaren heen uitgegroeid is tot een internationale speler. Achter het merk staat een gemotiveerd team dat de strengste kwaliteitsnormen hoog in het vaandel draagt. Je merkt meteen hoe eenvoudig de meubelen te monteren zijn dankzij gebruiksvriendelijke handleidingen waarin alles stap voor stap staat uitgelegd aan de hand van gedetailleerde tekeningen. FMD zet zich bovendien in voor duurzaamheid, zo is al het gebruikte hout PEFC-gecertificeerd.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top