Kinderbureau Alice

Aanbiedingsprijs € 185,00 Normale prijs € 219,00

6 - 8 weken

Kinderbureau Alice met kastje en lade in wit gelakt MDF en spaanplaat, met optionele kaptafel.
Lengte 120 cm
Breedte / Diepte 63 cm
Hoogte 77 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Het bureau van de Alice collectie beschikt links over een geïntegreerde lade bovenaan met daaronder een kast met 1 legplank. In de lade en in de deur van het kastje zijn er golvende lijnen die uitgefreesd zijn ter decoratie van het bureau. 

Het opzetmeubel op de foto in de vorm van een kroontje is de kaptafel die je optioneel aan kan kopen en is dus niet in de prijs inbegrepen. 

De kamer Alice met frivole motieven is uit massief wit gelakt MDF in combinatie met hoogwaardig beklede spaanplaat vervaardigd. Een aanrader voor de prinsesjes onder ons!

Meer informatie
Hoogte bureaublad 77
Samenstelling 1 lade
SKU-Emob PA2296BURE
Merk Parisot
Materiaal MDF, Spaanplaat
Kleur Wit
Stijl Romantisch
Totaal Gewicht kg 35.5
Reviews
Merkeninformatie

Over Parisot

Parisot is een toonaangevende fabrikant van zelfbouwmeubelen sinds 1936. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring van de firma, kun je telkens rekenen op de beste kwaliteit voor jouw meubelen. De meubelen van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat en zijn 100% Frans. Parisot staat voor functionele meubelen die beantwoorden aan de noden van de hedendaagse consument. Met de meubelen van Parisot creëer je zonder twijfel een gezellige sfeer in huis!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top