Bureau Branko 145cm met 1 deur & 3 lades - eik

Bureau Branko in eikdecor, afgewerkt met een coating van melaminehars. Het meubel is voorzien van twee open opbergvakken, een deur en drie lades. 

€ 279,00

8 tot 12 weken

Lengte 145 cm
Breedte / Diepte 70 cm
Hoogte 75 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Dit compacte Branko-bureau van Germania is het ideale meubel voor wie een aantrekkelijk design wil combineren met functionaliteit. Het meubel is 145cm breed, 75cm hoog en 70cm diep. Daardoor kan je zeker nog een laptop en accessoires op je werkblad plaatsen. Daarnaast zijn ook de drie lades, twee open legplanken en de draaideur zeer praktisch om al je spullen te organiseren, zonder dat je bureauruimte overvol lijkt. De verstelbare plank achter de deur is dan weer een efficiënte oplossing voor mappen en boeken van verschillende afmetingen. De metalen handgrepen, de solide ABS-randen en de coating van melaminehars maken het meubel af! Neem zeker ook een kijkje naar de andere reeksen van Germania op onze website! 

Meer informatie
Opties Met lades
Hout/look Eik
Samenstelling 1 deur, 3 lades
Afwerking Melamine
Merk Germania
SKU-Emob GM4080-243
Stijl Modern
Materiaal Melamine
Kleur Bruin
Totaal Gewicht kg 65.62
Reviews
Merkeninformatie

Over Germania

De fabrikant die ooit begon met enkel schoenenkasten, biedt anno 2021 zowat het hele spectrum aan meubels aan. De rode draad doorheen de collectie van Germania is dat ze tegelijkertijd gaan voor flexibel en efficiënt gebruik van ruimte zonder daarbij aan kwaliteit en stijl in te boeten. Bekijk het aanbod en je zult begrijpen wat hiermee wordt bedoeld. Elk van de unieke en stijlvolle meubels is prijs-kwaliteit een absolute aanrader. Zowel in moderne, eerder landelijke als Scandinavische stijl biedt Emob van het merk Germania heel wat moois aan. 
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top