Bureau Eliana 137cm - eik

Bureau Eliana met lade, kastje met deurtje en open vak. Gemaakt van spaanplaat met papieren imitatieprint van naturel lichte eik.

€ 319,00

3 tot 4 weken

Lengte 59 cm
Breedte / Diepte 137 cm
Hoogte 75 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Kinderkamer Eliana is een tijdloze kamer die de volledige kinder- en tienertijd van je zoon of dochter meegaat. Alle meubelen van collectie Eliana zijn gemaakt van spaanplaat met een papieren imitatieprint van naturel lichte eik.

Dit bureau met no-nonsense design heeft alles om georganiseerd te kunnen studeren. Boeken, schrijfgerei en andere accessoires berg je allemaal op in de lade, het kastje met deurtje of het open opbergvak, zodat je niet wordt afgeleid en je al jouw aandacht kan vestigen op je taken.

Meer informatie
Samenstelling 1 deur, 1 lade
Hoogte bureaublad 75
SKU-Emob GTG75150
Merk Gami
Kleur Bruin
Materiaal Spaanplaat
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 36
Reviews
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top