Bureau Flo - wilde eik/groene pootjes

Bureau Flo uit hoogwaardige MDF, blad afgewerkt met laagje fineer van wilde eik. Groene geometrische pootjes op verschillende manieren te monteren.

€ 275,00

3 tot 4 weken

Lengte 140 cm
Breedte / Diepte 75 cm
Hoogte 75 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Bureau Flo valt meteen op door zijn geometrische pootjes. Het blad is gemaakt uit hoogwaardige MDF en afgewerkt met een laagje fineer van wilde eik. Het bureau is visueel heel licht en past daardoor ook perfect in kleinere ruimtes. De groene pootjes kan je bovendien op verschillende manieren monteren, je vindt hiervoor inspiratie tussen de foto's. Welke stijl verkies jij?

Meer informatie
SKU-Emob TH9500.053245
Merk TemaHome
Kleur Bruin, Groen
Materiaal MDF
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 16.5
Reviews
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top